Jam Sukan – Heart Rate dan Kalori

Amirul

Menulis biarlah dengan ilmu, membaca biarlah sampai habis.

You may also like...

18 Responses

  1. sweetkurma says:

    wahhhh nampak menarik nih

  2. encikarman says:

    wah… geng2 maskulin kena ada nih weh

  3. puteri kasih says:

    memang menarik la jam sukan ni 🙂

  4. Zaa says:

    Dah xda stock ka

  5. tulip says:

    Ada lg tak jam ni skg?

  6. dilaa says:

    salam , klu ada stock wasap sy 0102177270 .. terima kasih ea

  7. harith says:

    Kalau ada stock tolong update n whatapp saya 0173349279

  8. yana says:

    Ada stock lg ker

  9. juwita says:

    saya perlukan ade stock tak skang

  10. muliani says:

    macam menarik je jamm ni.. pasti sgt membantuu

  11. aween says:

    Nak contact mcm mne ek?

  12. Fiza says:

    Ada lagi x stok jam ni

  1. May 23, 2015

    […] ini saya ada menjual jam sukan yang mempunyai fungsi-fungsi seperti dalam artikel “Jam Sukan Heart Rate dan Kalori“. Alhamdulillah semua pelanggan berpuas hati. Namun, jam terbaru Pedometer 3D dari SKMEI ini […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *