Jam Sukan – Heart Rate dan Kalori

jam sukan

Jam Sukan amat diperlukan untuk orang yang selalu bersukan untuk mengira heart rate dan kalori yang dibakar semasa membuat aktiviti sukan atau senaman. Jam sukan ini turut memiliki ECG Sensor untuk mengesan dengupan jantung.

Jam Sukan

Sport Watch(with ECG Sensor)™ mampu kira jumlah kalori terbakar serta degupan jantung selepas bersenam secara CEPAT & TEPAT.

“Saya sangat berpuas hati dengan jam ini..” – Encik Eizzat(Selangor)

[+] Kenapa anda perlu dapatkan Sport Watch(with ECG Sensor)™ sekarang? Jam ini mampu membantu anda :

✔ Mengira jumlah kalori terbakar selepas bersenam secara tepat.
✔ Mengira jumlah degupan jantung.
✔ Juga ada fungsi seperti jam biasa(masa, jam randik, tarikh, penggera)

Ciri-ciri Sport Watch(with ECG Sensor)™ :

✔ Membaca jumlah kalori terbakar dan degupan jantung, 100% tepat.
✔ Berkualiti tinggi.
✔ Cara mengendalikan begitu mudah.
✔ Ringan dengan tali yang selesa dipakai.
✔ Sesuai untuk semua jenis aktiviti bersenam.

Spesifikasi Sport Watch(with ECG Sensor)™ :

✔ Paparan/Display : LCD.
✔ Waktu dan tarikh.
✔ Pembaca kalori.
✔ Penggera (Alarm).
✔ Jam randik (Stopwatch)
✔ Mod denyutan nadi (Pulse Mode)

Jaminan Kami

☑ Dilindungi waranti 12 bulan.
☑ Disertakan buku manual penggunaan.
☑ Kos penghantaran, 100% ditanggung oleh syarikat. PERCUMA!
☑ Harga promosi RM90, sebelum ni harganya RM200. Akan ditamatkan pada bila2 masa sahaja promosi ini.

“Yang penting, jam ni bagus dan terbaik. Saya suka. Settingya pun mudah!..” – Encik Mohd(Muar)

Berapa unit jam sudah terjual?

Sudah 1000 unit jam sukan ini telah terjual dan boleh dikatakan pelanggan semuanya berpuas hati.

Gambar dari jarak dekat

Gambar dari jarak dekat

jam sukan 3

jam sukan 4

 

jam sukan 5

Cara Membeli Jam Sukan

 

JAM INI TIDAK DIJUAL LAGI, DIGANTIKAN DENGAN JAM BARU YANG LEBIH BAIK FUNGSINYA
>>> Klik Sini untuk melihat jam MODEL BARU<<

Amirul

Menulis biarlah dengan ilmu, membaca biarlah sampai habis.

You may also like...

18 Responses

  1. sweetkurma says:

    wahhhh nampak menarik nih

  2. encikarman says:

    wah… geng2 maskulin kena ada nih weh

  3. puteri kasih says:

    memang menarik la jam sukan ni 🙂

  4. Zaa says:

    Dah xda stock ka

  5. tulip says:

    Ada lg tak jam ni skg?

  6. dilaa says:

    salam , klu ada stock wasap sy 0102177270 .. terima kasih ea

  7. harith says:

    Kalau ada stock tolong update n whatapp saya 0173349279

  8. yana says:

    Ada stock lg ker

  9. juwita says:

    saya perlukan ade stock tak skang

  10. muliani says:

    macam menarik je jamm ni.. pasti sgt membantuu

  11. aween says:

    Nak contact mcm mne ek?

  12. Fiza says:

    Ada lagi x stok jam ni

  1. May 23, 2015

    […] ini saya ada menjual jam sukan yang mempunyai fungsi-fungsi seperti dalam artikel “Jam Sukan Heart Rate dan Kalori“. Alhamdulillah semua pelanggan berpuas hati. Namun, jam terbaru Pedometer 3D dari SKMEI ini […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *