Pomade Malaysia Dengan Harga Mampu Milik

Pomade Malaysia – Mungkin anda seorang yang mementingkan penampilan dan mahu rambut kelihatan bergaya? Gunakan Pomade. Ia dapat menambah seri rambut dan kelihatan macho untuk 24 jam. Pomade Jadioc ini sesuai untuk Muslim kerana boleh dibawa solat.

pomade malaysia murah

Anda lihat gambar di atas. Adakah anda tahu mengapa rambut mereka masih kemas dan rapat walaupun ditiup angin dan berkilat? Jawapannya. Mereka gunakan pomade. Nampak stailo kan? Jika anda ke kedai gunting rambut pun, mereka akan syorkan anda memakai pomade untuk rambut cutting seperti undercut contohnya.

Jika anda masih blur, biar saya listkan kelebihan jika anda memakai pomade dan kesannya pada rambut anda.

  1. HOLD/SHINE kekal lama sampai sehari
  2. Rambut TEBAL/KERINTING boleh “handle”
  3. Pomade/Gel HARUM 24 JAM
  4. Rambut MAINTAIN lepas pakai helmet

Benda boleh settle bro.. Jum beralih ke pomade tengah trending sekarang..

pomade jadioc malaysia

JADIOC POMADE!

Memang terbaik! Pakai pagi sampai malam steady pacak lagi rambut. Nanti saya nak repeat order lagi.

Barang dah sampai. So far not bad. Terkejut jugak rambut tebal dia boleh handle!

Saya rambut kerinting. Geng perempuan semua kata dkt saya. Lps pakai Jadioc ni, rambut lurus. Pakai helmet pun takda effect!

Nak lagi testimoni pembeli sebelum ni? Klik sini –> Facebook.com (Facebook)

Semestinya pomade buatan Malaysia yang berkualiti yg mampu memberikan impak maksimas kepada rambut anda.

=====
10 SEBAB KENAPA JADIOC POMADE WAJIB ANDA MILIKI
=====

✔ JIMAT – TAHAN SEHINGGA DUA BULAN. Satu tube 113gram

✔ RAMBUT CURL/TEBAL pon boleh buat style

✔ WATERBASED – iaitu tidak berminyak dan senang dicuci

✔ HOLD maintain sampai sehari

✔ Rambut sentiasa SHINING dan nampak fresh

✔ Formulasi BAU HONEY DEW (24 jam rambut wangi dan best)

✔ Sesuai untuk BIKERS,bukak helmet pon masih boleh restyle

✔ MUDAH di bawa ke mana-mana

✔ TIADA MASALAH untuk bawa solat

✔ Di iktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia Pharmaceutical (NOT150800297K)

AMAR BAHARIN pelakon terkenal tu pon dah jadi duta Jadioc Pomade bro. Boleh usha post kami sebelum ni di page ya.. 

200% BEBAS RISIKO. Jika anda beli, pakai dan tiada kesan seperti kami sebutkan di atas, kami pulangkan wang anda tanpa banyak soal.

=====
HARGA & CARA BELIAN
=====

Harga promosi RM45 + RM10 postage seluruh Malaysia. Bertindak sekarang, anda dapat hadiah STIKER BONUS PERCUMA!

Untuk pembelian,

Whatsapp 013 – 471 3010 Untuk Pembelian sahaja

Bonus hadiah dan stok pomade terhad 32 unit. Kalau habis, terpaksa tunggu order 7 hari dari kilang pula untuk proses.

WhatsApp segera. Pihak kami sedang menanti anda di talian.

SHARE jika anda rasa kawan-kawan anda tengah cari pomade ini

Amirul

Menulis biarlah dengan ilmu, membaca biarlah sampai habis.

You may also like...

12 Responses

  1. memang nampak kemas je pakai pomade ni

  2. Hero Borneo says:

    memang nak macho kalau rambut kelihatan kemas setiap masa..

  3. sheda ucu says:

    nampak styloooooo huuuuuuuuu

  4. Uncle Zuan says:

    aku tak reti pakai minuak rambut macam ni

  5. siti hazreen says:

    amboiii, amar baharin tu dutanya!

  6. hasif says:

    stylo tuu..siapa yang suke guna minyak rambut kene beli bnde ni

  7. ooo.. ptt nmpak rambut laki keras je

  8. amin says:

    pomade borong bape

  9. danial says:

    Boss saya nk beli tolong email saya danial14425@gmail.com

  10. Hakim Mahmud says:

    ewah ewah niaga pomade dah mu kodet.

  11. Mi says:

    Pomade boring berap 013-3594282

  12. Mi says:

    Borong pomade 30 , 50 , 100 berapa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *