Jom baca artikel di sini, jangan lupa tinggalkan komen! Blog

16

Jutawan Tanpa Modal

Ramai orang sangka bahawa perniagaan perlukan modal besar, namun anda silap kerana anda mampu jadi jutawan tanpa modal. Percaya? Baca dahulu artikel ini sehingga habis, pastikan jangan skip mana-mana perenggan Kedaifan hidup menjadi penghalang...

45

Pakar SEO Malaysia

Sudah beberapa tahun. baru aku sedar beliau merupakan Pakar SEO Malaysia. Beliau jarang menonjol, namun kepakarannya dalam SEO tidak dapat dinafikan. Beliau masih muda, malah dapat menjadi pakar dalam seo sewaktu di bangku sekolah...

15

Tips Menaip Dengan Pantas

Tips Menaip Dengan Pantas | Zaman IT, kalau menaip dengan pantas itu kelebihan buat kita. Bila menaip laju mudah nak siapkan kerja dengan cepat bagi pelajar atau pekerja yang menggunakan komputer. Aku nak ajarkan...

6

Pengalaman Ambil JPJ Test

Pengalaman Ambil JPJ Test | Aku nak cerita pengalaman aku ambil ujian JPJ, alhamdulillah aku lulus JPJ Test. Bagi yang masih blur bagaimana keadaan semasa ujian nanti, boleh lah baca pengalaman aku memandu demi mendapatkan lesen...

8

Jika aku Seorang Ninja

Kan best kalau aku jadi Ninja macam dalam Naruto. Boleh gunakan kunai, pedang, katana dan ninjutsu untuk tewaskan musuh. Tak payah naik kapal sebab boleh timbul atas air. Tak perlu kontraktor untuk bina rumah...

54

Hosting Murah dan Berbaloi Di Malaysia

Hosting Murah dan Berbaloi Di Malaysia | Setiap blog mempunyai hosting tersendiri. Jika anda pengguna blogspot, blog anda dihost oleh Blogger dan jika anda pengguna WordPress Self Host anda bebas memilih hosting sendiri. Bagi yang...

26

Kelemahan Restoran Melayu

Kelemahan Restoran di Melayu | Pernah tak anda kecewa dengan Restoran Melayu yang anda kunjungi? Dengan makanannya yang tak sedap, dengan pekerjanya yang tak reti nak senyum, dengan suasana macam dekat pasar. Sejujurnya, saya...

4

Jagalah Aib Aku Ya Allah!

Manusia, pasti dalam hidupnya pernah melakukan kesalahan. Saya ingin kongsikan satu cerita teladan pada zaman Nabi Musa A.S berkaitan aib manusia yang telah melanggar larangan Allah. Pada zaman Nabi Musa AS, Bani Israel ditimpa...