Jom baca artikel di sini, jangan lupa tinggalkan komen! Blog

22

Pengalaman di Jogjakarta Indonesia (Bahagian 1)

Pengalaman di Jogjakarta – Pada bulan Disember lepas, aku berpeluang melawat ke negara jiran iaitu Yogjakarta,Indonesia. Lokasi yang aku tuju ialah Jogjakarta iaitu bandar warisan sejarah Indonesia. Lokasi ini sangat popular kerana mempunyai tapak-tapak...

12

Kekayaan Sebenar Bukan Terletak Pada Harta

Baru-baru ini saya terjumpa satu video memberi satu impak positif ke dalam diri saya tentang kekayaan sebenar. Video berkenaan seorang lelaki di restoran mamak tengah minum teh ais. Saya enggan mengulas lanjut tentang video...

20

Usahawan Muda Berjaya – Pakar Buat Duit Online

Saya sebenarnya sangat kagum dengan seorang yang saya beri gelaran Usahawan Muda Berjaya. Mengapa? Beliau pakar buat duit dengan hanya online Facebook dan goyang kaki di rumah. Jika diperhatikan, beliau masih muda. Setahun lebih...

16

Jutawan Tanpa Modal

Ramai orang sangka bahawa perniagaan perlukan modal besar, namun anda silap kerana anda mampu jadi jutawan tanpa modal. Percaya? Baca dahulu artikel ini sehingga habis, pastikan jangan skip mana-mana perenggan Kedaifan hidup menjadi penghalang...

45

Pakar SEO Malaysia

Sudah beberapa tahun. baru aku sedar beliau merupakan Pakar SEO Malaysia. Beliau jarang menonjol, namun kepakarannya dalam SEO tidak dapat dinafikan. Beliau masih muda, malah dapat menjadi pakar dalam seo sewaktu di bangku sekolah...

15

Tips Menaip Dengan Pantas

Tips Menaip Dengan Pantas | Zaman IT, kalau menaip dengan pantas itu kelebihan buat kita. Bila menaip laju mudah nak siapkan kerja dengan cepat bagi pelajar atau pekerja yang menggunakan komputer. Aku nak ajarkan...

6

Pengalaman Ambil JPJ Test

Pengalaman Ambil JPJ Test | Aku nak cerita pengalaman aku ambil ujian JPJ, alhamdulillah aku lulus JPJ Test. Bagi yang masih blur bagaimana keadaan semasa ujian nanti, boleh lah baca pengalaman aku memandu demi mendapatkan lesen...

8

Jika aku Seorang Ninja

Kan best kalau aku jadi Ninja macam dalam Naruto. Boleh gunakan kunai, pedang, katana dan ninjutsu untuk tewaskan musuh. Tak payah naik kapal sebab boleh timbul atas air. Tak perlu kontraktor untuk bina rumah...