Jam Sukan SKMEI Pedometer 3D – Best Fitness Watch 2015

Jam terbaru yang boleh saya katakan “Best Fitness Watch 2015“. Sebelum saya rekomenkan jam ini kepada anda, saya telah memakai jam ini selama sebulan. Selama saya menggunakannya, ibarat macam anda memakai jam GShock tetapi lebih ringan dan selesa.

Sebelum ini saya ada menjual jam sukan yang mempunyai fungsi-fungsi seperti dalam artikel “Jam Sukan Heart Rate dan Kalori“. Alhamdulillah semua pelanggan berpuas hati. Namun, jam terbaru Pedometer 3D dari SKMEI ini lebih mempunyai banyak fungsi dan secara mudahnya lebih bagus dari jam lama yang saya jual sebelum ini.

Luangkan  2 minit anda untuk mengetahui kelebihan jam SKMEI Pedometer 3D ini.

Jam fitness 1

Hanya dengan beberapa langkah mudah jam ini akan memberitahu anda berapa jumlah kalori terbakar, kadar degupan jantung dan jumlah langkah yang telah anda selesaikan ketika beraktiviti. Jam ini dilengkapi komponen berteknologi terkini dan berkualiti tinggi yang diimport khas dari beberapa negara maju.

Paparan hadapan SKMEI Pedometer 3D. Jam ini dilengkapi pelbagai fungsi menarik. Jam ini boleh diguna ketika mahu bersenam, bersukan dan juga boleh dipakai ketika waktu biasa.

Paparan hadapan SKMEI Pedometer 3D. Jam ini dilengkapi pelbagai fungsi menarik. Jam ini boleh diguna ketika mahu bersenam, bersukan dan juga boleh dipakai ketika waktu biasa.

Jam fitness model SKMEI Pedometer 3D mampu masuk dalam air dengan kedalaman 50 meter dalam. Selain itu, anda tidak perlu risau kerana material besi yang terdapat pada jam ini adalah bersifat “stainless steel”. Tahan karat.

Jam fitness model SKMEI Pedometer 3D mampu masuk dalam air dengan kedalaman 50 meter dalam. Selain itu, anda tidak perlu risau kerana material besi yang terdapat pada jam ini adalah bersifat “stainless steel”. Tahan karat.

SKMEI Pedometer 3D juga dilengkapi dengan lampu berjenis EL Backlight. Ianya diimport khas dari Taiwan untuk memudahkan pengguna melihat waktu dalam suasana gelap. Lampu berwarna hijau menambahkan lagi kecantikkan jam ini.

SKMEI Pedometer 3D juga dilengkapi dengan lampu berjenis EL Backlight. Ianya diimport khas dari Taiwan untuk memudahkan pengguna melihat waktu dalam suasana gelap. Lampu berwarna hijau menambahkan lagi kecantikkan jam ini.

Tali jam berkualiti tinggi(Jerman) melengkapkan lagi keseronokkan apabila memakai jam fitness model SKMEI Pedometer 3D. Ianya bukan sahaja lembut, malah ianya selesa dipakai. Pasti ianya akan membuatkan anda mahu memakainya sepanjang masa.

Tali jam berkualiti tinggi(Jerman) melengkapkan lagi keseronokkan apabila memakai jam fitness model SKMEI Pedometer 3D. Ianya bukan sahaja lembut, malah ianya selesa dipakai. Pasti ianya akan membuatkan anda mahu memakainya sepanjang masa.

Jam fitness SKMEI Pedometer 3D dipasang dengan cermin lutsinar berkualiti tinggi. Cermin ini turut dilengkapi dengan teknologi kalis tekanan. Ia bermaksud, cermin tersebut keras dan tidak mudah pecah.

Jam fitness SKMEI Pedometer 3D dipasang dengan cermin lutsinar berkualiti tinggi. Cermin ini turut dilengkapi dengan teknologi kalis tekanan. Ia bermaksud, cermin tersebut keras dan tidak mudah pecah.

Contoh Paparan Menu

jam fitness 7

Jangan risau jika anda tidak pandai mengendalikan jam ini kerana di dalam kotak jam ini diberi bersama manual penggunaan jam. Saya yang tak pandai ni pun boleh faham kerana jam ini USER FRIENDLY.

Kelebihan & Spesifikasi SKMEI Pedometer 3D

1- Memaparkan hasil secara mudah & cepat
2- Keputusan adalah 100% tepat
3- Material berkualiti tinggi diimport khas dari Jerman, Taiwan & Jepun
4-Tahan lasak, kalis air & tekanan
5- Cara mengendalikan begitu mudah
6- Tali jam lembut dan selesa dipakai
7- Sesuai dipakai lelaki dan perempuan
8- Boleh set penggera lebih daripada 1(Jam biasa, hanya boleh set 1)
9- Mempunyai lampu EL Backlight yang cantik
10- Boleh rekod data bilangan langkah yang telah diselesaikan
11- Sesuai dipakai untuk semua jenis aktiviti senaman, sukan dan sebagainya
12- Juga sesuai dipakai sebagai jam harian.

Spesifikasi

Dial Window Material Type  : Hardlex
Case Material : Plastic
Dial Material Type  : Stainless Steel
Water Resistance Depth : 50 Meter
Movement : Digital
Dial Diameter : 4.6 cm
Band Width : Approx 20 mm
Clasp Type : Buckle
Style : Sport
Gender : Unisex
Band Material Type : PU
Band Length : 26 cm
Dial Thickness : 1.9 cm

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Jam Fitness SKMEI Pedometer 3D Ini Sekarang? 

Jam ini mampu memberitahu anda dengan mudah & tepat :

✔ Jumlah kalori yang telah berjaya dibakar

✔ Kadar degupan jantung

✔ Bilangan langkah yang telah dilakukan

✔ Jumlah kilometer yang telah diselesaikan

Juga mempunya fungsi seperti jam biasa

Snapshot dari Kamera Smartphone saya

jam fitness 8 Jam fitness 9 jam fitness 10

Saya menggunakan semasa jogging di taman rekreasi, ia merekod setiap steps dengan tepat. Kalau hanya menggerakkan tangan steps tidak akan dikira. Minggu lepas, saya pusing dalam 2 kali, 2000 steps dan 750M. Bahkan ia mencatat sekali berapa kalori terbakar. Untuk melihat pulse rate, letakkan ibu jari di bahagian besi jam (rujuk manual penggunaan). Bagi saya jam ini memang terbaik dan puas hati. Walaupun jam sukan ia sangat fashionable, kalau tak bersukan pun boleh pakai macam jam biasa.

4 Jaminan Syarikat Kepada Anda

✔ Dijamin produk adalah 100% original

✔ Dijamin produk dilindungi waranti 12 bulan

✔ Dijamin kos penghantaran adalah percuma

✔ Dijamin tempahan anda akan dihantar

Testimoni Pelanggan

jam1 jam2

Berapa Harganya ?

Untuk pengetahuan anda, jam fitness model yang miliki fungsi, kualiti dan teknologi sebegini di luar mungkin berharga RM750  

(mungkin tak semua mampu)

 Jam ini bukan sahaja dilengkap material berkualiti tinggi yang diimport khas dari Jerman, Jepun & Taiwan malah beroperasi menggunakan sistem teknologi terkini yang serba canggih. Jadi ianya sepatutnya berharga RM540

(tapi tunggu dulu……)

Untuk 20 orang yang dapatkan jam fitness SKMEI Pedometer 3D  hanya perlu bayar RM140 sahaja. Dapatkan diskaun RM10 dengan mesej ke Whatsapp kami.

PM sahaja Facebook kami > Movalt Shop

Amirul

Menulis biarlah dengan ilmu, membaca biarlah sampai habis.

You may also like...

10 Responses

  1. myrujukan says:

    bro, aku nak jam ni bro

  2. annurr says:

    da tak de ke jam ni?

  3. Hasibah says:

    Bro, km salah.. macam mana nak set ye.. contoh sepatutnya jogging 2km tapi dalam jam ditunjukkan 5km. Adakah bersangkut paut dengan berat dan ketinggian yang diset di dalam jam?

    • Amirul says:

      Jam ini tiada GPS. Dia mengira jarak berdasarkan pergerakkan badan. Contoh kalau anda banyak bergerak pada satu tempat seperti lompat, push up itu juga akan dikira.

      Jam ini umpama jam bajet dan alternatif bagi jam yang harga ribu-ribu seperti Suunto dan Garmin.

  4. Daniel says:

    Asalam, jam ni ada lagi x. Kalau ada nk la.Nk bg hadiah utk bff.

  1. May 23, 2015

    […] INI TIDAK DIJUAL LAGI, DIGANTIKAN DENGAN JAM BARU YANG LEBIH BAIK FUNGSINYA >>> Klik Sini untuk melihat jam MODEL […]

  2. November 6, 2015

    […] Anda tak pasti? Pemilik blog ini sendiri yang menjual t-shirt ini. Jangan risau bro dan sis, dijamin trusted seller. Sebelum ini saya dah jual jam sukan, hampir 30 unit jam yang berharga RM90 dan RM180 dijual secara online. Boleh rujuk post ini. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *