Jam Sukan SKMEI Pedometer 3D – Best Fitness Watch 2015

Amirul

Menulis biarlah dengan ilmu, membaca biarlah sampai habis.

You may also like...

8 Responses

  1. myrujukan says:

    bro, aku nak jam ni bro

  2. annurr says:

    da tak de ke jam ni?

  3. Hasibah says:

    Bro, km salah.. macam mana nak set ye.. contoh sepatutnya jogging 2km tapi dalam jam ditunjukkan 5km. Adakah bersangkut paut dengan berat dan ketinggian yang diset di dalam jam?

    • Amirul says:

      Jam ini tiada GPS. Dia mengira jarak berdasarkan pergerakkan badan. Contoh kalau anda banyak bergerak pada satu tempat seperti lompat, push up itu juga akan dikira.

      Jam ini umpama jam bajet dan alternatif bagi jam yang harga ribu-ribu seperti Suunto dan Garmin.

  1. May 23, 2015

    […] INI TIDAK DIJUAL LAGI, DIGANTIKAN DENGAN JAM BARU YANG LEBIH BAIK FUNGSINYA >>> Klik Sini untuk melihat jam MODEL […]

  2. November 6, 2015

    […] Anda tak pasti? Pemilik blog ini sendiri yang menjual t-shirt ini. Jangan risau bro dan sis, dijamin trusted seller. Sebelum ini saya dah jual jam sukan, hampir 30 unit jam yang berharga RM90 dan RM180 dijual secara online. Boleh rujuk post ini. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *