5 Perkara Best Tentang Malaysia Airlines

Amirul

Menulis biarlah dengan ilmu, membaca biarlah sampai habis.

You may also like...

7 Responses

  1. zool says:

    Pergh !! Steady dapat masuk business class..
    saya merasa tahun lepas naik kapalterbang tapi kelas ekonomi la..
    sempit la sikit..

  2. zik says:

    ada satay tuh yang tak boleh tahan… terbaiklah.

  3. Ezad skytech says:

    Belum pernah merasa naik Malaysia Airlines lagi setakat ni…kalau ada peluang nak juga merasai sendiri pengalaman naik Malaysia Airlines ni…hehe

  4. Uncle Zuan says:

    keselesaan ni sangat la penting. last time ke jeddah menaiki AA selama 9 jam dengan sit yang semua orang tahu saiznya. tapi sebab dah biasa layan je

  5. raihanah says:

    wah bestnya boleh naik business class. ada duit bolehlah tempah

  6. Hero Borneo says:

    saya suka travelling dan naik kapal terbang antara pengalaman terindah..

    dah selalu sangat naik kapal terbang maka tak tahu nak cakap apa dah..

  7. siti hazreen says:

    belum mampu nak naik business class huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *